Craft

Wij kunnen je helpen met volgende zaken

Met elk van onze verhalen zullen we jouw merk versterken, positief laden, koppelen aan een gevoel.

En zo fans van je merk creëren. 

Dat is altijd het doel. De middelen om dat te doen, zijn legio.

Bedrijfsfilms

Als je een standaard bedrijfsfilm wil – buitenbeeld bedrijf, beelden productie en interview met CEO – dan ben je beter af bij collega’s. Wij verfilmen de ziel van je bedrijf. Samen met jullie zoeken we die verhalen binnen het bedrijf die hart en hoofd raken en vertellen we zo niet alleen het verhaal van wat jullie doen, maar ook van wie jullie zijn en waarvoor jullie staan.

Reportage

Als je een verhaal wil vertellen, zonder te commercieel te willen overkomen, dan wil je eigenlijk een reportage. De meest authentieke vorm van storytelling. Een reportage over echte mensen en over dingen die echt gebeurd zijn. Natuurlijk deels gescript, maar altijd zonder aan de authenticiteit te raken. Waardoor het echt is en lijkt, maar toch ook je waarden uitdraagt.

Content marketing

Praten met je klanten. De klok rond en op alle platformen. Voor Club Brugge doen we dat. Die merkversterkende content zoeken en vinden om ze dan op de juiste sociale platformen te verspreiden. Een interessant en spannend verhaal voor jullie Facebook, een relevante reactie op de actua op jullie twitter, een hartverwarmende foto op je Instagram…

Commercials

Vandaag wil je niet meer anoniem een spot bestellen via een reclamebureau, vandaag wil je als klant betrokken zijn. We maken commercials ‘the old fashioned way’: een goeie storyline bedenken en dan ambachtelijk aan de slag volgens de regels van de (televisie)kunst. Veel overleg, korte communicatielijnen en dan naar de set met de specialisten in storytelling. Voor klanten die kleinschalige ambacht verkiezen boven internationale bureaus.

Maar bovenal zijn we een audiovisuele partner voor onze klanten.  Dus staan we hen ook bij in presentaties, captaties en cameratrainingen.

Ons proces

Brainstorm

Overleg

Productie

Post-productie

Finish

De mooiste kunst

De oudste kunst ter wereld is waarschijnlijk verhalen vertellen. En voor De Mohikanen is het de mooiste kunst: een verhaal zo goed verteld krijgen dat je toehoorders fans worden en het verhaal zelf verder gaan vertellen.

Met gevoel

Om een verhaal goed te vertellen, moet je altijd naar het hart gaan. Want je luistert niet naar een verhaal om te wéten wat er is gebeurd, maar om te beleven wat er gebeurde.

Zij werkten al met ons

“Great stories happen to those who can tell them.”

Ira Glass