Aldea

Aldea is een woon-zorg-hotel te Brugge. Ze hebben een passie voor wonen én zorgen. 

aldea
aldea

Vraag van de klant

Aldea bouwt woonzorgcentra. Eentje daarvan in Brugge. En speciaal daarom gingen ze langs bij Club Brugge, omdat ze via club reclame wilden maken voor hun nieuw project. Het moest een warm verhaal worden over ‘zorgen voor’ en over hun nieuwe project.

 

Wat we deden

Het is een typevoorbeeld geworden van ons vaste stramien: Brainstorm-Overleg-Productie. We hebben bij de klant eerst gepeild naar hun waarden en verlangens en zijn dan gaan kijken naar de locatie. We merkten dat we moesten toveren, aangezien het gebouw nog helemaal niet af was. We hebben figuranten gezocht, hun foto’s opgehangen in het appartement, alle afgewerkte hoeken van het gebouw opgelijst en het scenario uitgewerkt. We hebben op 2 dagen gefilmd. Een eerste dag alles op en rond een voetbalmatch, op dag twee hebben we alles gefilmd op locatie zelf mét 3 A-spelers van Club Brugge als verzorgers.

 

Het eindresultaat

Als we eerlijk mogen zijn, we vinden het een van onze betere. Een heel warme video, die heel impliciet blijft, maar daarom zo expliciet is. De klant was méér dan tevreden, want Aldea had nooit durven dromen dat 3 voetballers zo’n emotionaliteit en sympathie konden teweegbrengen.

aldea
aldea

“Iedereen hier op kantoor is echt onder de indruk van jullie filmpje. Ik moet eerlijk zijn, ik had zelfs een traantje in de ogen."

Céline Verlye
Aldea