Dag Van De Zorg 2018

Dag Van De Zorg is een koepelorganisatie in de zorgsector. Ze bundelen alle zorgverleners en zorginstellingen om zo daadkrachtiger hun stem te kunnen laten horen.
 
dag van de zorg
dag van de zorg

Vraag van de klant

Na de eerder geslaagde samenwerkingen met Dag Van De Zorg, vroegen ze ons opnieuw om ook dit jaar hun verhaal te vertellen. voor hun jaarlijkse studiedag. 3 plekken, 3 unieke verhalen, 1 video. Het verhaal van de 3 genomineerden voor Zorgverhaal van het jaar 2018.

Wat we deden

De verhalen waren soms wat heftig, maar vooral heel erg mooi. We hebben de drie kanshebbers voor het Zorgverhaal van het jaar samengebracht in één filmpje. We zijn op de drie verschillende locaties geweest, we hebben gepraat én vooral goed geluisterd naar de mensen. Om zo te weten te komen wat ze zeker wilden vertellen in hun verhaal.

 

Het eindresultaat

Het eindresultaat is een 7-minuut durende video geworden waarin de genomineerden één voor één aan bod kwamen en de kans kregen om hun idee, hun verhaal zo duidelijk mogelijk te vertellen. Zorg is nog steeds een mensenverhalen en dit hebben we naar boven kunnen brengen. De klant was uitermate tevreden, zeker gezien onze zeer korte deadline. Het werd een compilatie van 3 uitzonderlijke verhalen, verteld door uitzonderlijke mensen. 

“Op elke studiedag is het uitkijken naar jullie verhaal: de manier waarop je alle informatie vertelde en toch zo mijn hart raken..."

Liselot De Brouwer
Zorgkundige, aanwezig op zorgcongres