Foodbag

Foodbag is een beloftevolle Gentse start up die kookboxen aan huis levert. Kraakvers en helemaal Belgisch.
foodbag
foodbag

Vraag van de klant

Foodbag bezorgt Belgische kookboxen. Kakelvers, met lekkere recepten en met puur Belgische ingrediënten. Dat was ook de boodschap die ze wilden vertellen. Maar als jong bedrijf hadden ze nauwelijks budget. Dat was al helemaal opgegaan in de campagne op VTM. We moesten dus nòg creatiever omspringen met ideëen en middelen dan we al doen.

Wat we deden

We moeten eerlijk zijn, we zaten eerst op scherpe inhoudelijke lijn, onder het motto ‘Met-weinig-centen-moet-je-opvallen-en-dat-doe-je-door-uit-de-band-te-springen.’ Maar dan verlies je natuurlijk al snel de waarden van het bedrijf. Terug naar af dus, nog een pingpongmatchje, paar flessen wijn en een nieuwe brainstorm. We hebben ‘Belgisch’ en ‘vers’ gekoppeld in 1 beeld. Meer hadden we niet nodig om het verhaal verteld te krijgen en dat kwam goed uit, want we hadden ook maar 5 seconden.

Het eindresultaat

Een super, super tevreden klant. Hij kreeg, perfect binnen budget, een op en top professionele spot die zijn plaats verdiende op VTM. We hebben intussen nog verschillende varianten gemaakt voor onze klant, die de spot nu gebruikt in al hun communicatie, zowel online als offline.

“We zijn alvast super tevreden van het eindresultaat, een mooie spot gemaakt in samenwerking met een fantastisch team!”

Stéphane Ronse
CEO Foodbag