Gantoise

Gantoise is een tennis- en hockeyclub in de buitenwijken van Gent. Vooral in het hockey zijn ze leading. Ze hebben een ploeg in de hoogste klasse en leveren systematisch spelers voor de Nationale Ploeg.

randstad
randstad

Vraag van de klant

Kunnen jullie iets heel wervends maken, zonder budget want dat is er niet.’ Het is een vraag die we veel krijgen, maar waar we meestal niet op ingaan. For obvious reasons. Maar voor de bende van de Gantoise wilden we een uitzondering maken, omdat we zelf op een blauwe maandag nog op hun tennisterreinen hadden gestaan. Oude liefde, zeg maar. Voor hun feest ter ere van hun nieuwe terreinen wilden ze een filmpje om het gala te openen. Ze hadden een aantal zelfgemaakte dronebeelden voor ons en vooral een hele hoop grote verwachtingen.

Wat we deden

Vloeken, we moeten eerlijk zijn. Want zonder budget en zonder tijd – gala was een week later – kan zelfs David Copperfield niet toveren. We hebben toch geprobeerd door een aantal leden van het hockeyteam samen te brengen. Alle leeftijden, alle niveaus, alle maten en kleuren. We hebben hen gewoon samengebracht en met onze high end-slomo-camera beelden gemaakt. Met de juiste muziek zijn we er toch in geslaagd een verhaal te maken dat een gevoel uitdraagt van kameraderie en vriendschap, van teamwork en focus.

Het eindresultaat

Was niet zoals we zelf echt hadden gewild, maar was wel het beste wat we in die tijdspanne en omstandigheden konden maken. En omdat onze missie en visie voorschrijft dat we tot het uiterste gaan voor elke klant en voor elk budget, vermelden we dit project op onze site.  Niet om vanaf nu alleen maar klanten aan te trekken zonder budget 🙂, maar om de realiteit te schetsen van sommige projecten.

randstad
randstad

“Jullie hebben echt top gewerkt. Ik hou de filmpjes dicht bij mij, want ze geven me kippenvel.”

Fabrice Rogge

Voorzitter Gantoise
Tennis- en hockeyclub