Microsoft

Microsoft België telt 300 medewerkers en net als in de hoofdzetel ontwikkelen ze IT-oplossingen voor mensen en bedrijven.
microsoft
microsoft

Vraag van de klant

Microsoft heeft een exclusief partnership gesloten met Club Brugge en wilde dat bekend maken. Ze wilden een enthousiasmerend verhaal dat een inspirerende blik zou werpen op de toekomst. Een toekomst waarin de Microsoft community van Club Brugge met elkaar zou verbinden, waardoor Club een heel persoonlijke band zou kunnen onderhouden met elke fan, omdat alle gegevens geconnecteerd zijn.

Wat we deden

Schoenen uit en de archieven induiken. Op zoek naar alles wat Blauw-Zwart was en wat inspirerend en motiverend was. En ons dood haasten, want ze waren met hun vraag eigenlijk onmogelijk laat gekomen. We hebben een emotionele sfeer geschept, waarin ambitie en vertrouwen zat. Met archiefbeelden van Club hebben we een verhaal verteld van succes en dat hebben we gekoppeld aan de boodschap van het bedrijf.

Het eindresultaat

Een tevreden klant. Ze hebben de story intussen ook intern gebruikt en een aantal bij het bedrijf hebben in dezelfde moeite een abonnement genomen op Club Brugge. Omdat ze geïnspireerd waren.

microsoft
microsoft

“Dik in orde! Hartelijk dank, ik ben zeer tevreden met het resultaat. Michael (Beal, ceo Microsoft België en Luxemburg) komt er echt goed uit.”

Katleen Dewaele
PR-Manager Microsoft