Randstad – Interim

Randstad is een human resources dienstverlener. Uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen. Ze stellen elke week 30.000 mensen te werk.
randstad
randstad

Vraag van de klant

We waren nog maar een paar maanden oud als bedrijf, toen de mensen van Randstad langskwamen, ‘omdat ze een filmpje wilden maken rond Club Brugge’. We maakten toen al enkele maanden reportages over Club, dus de spelers kenden ons en dat was voldoende reden om bij De Brigade langs te komen. Het werd onze eerste grote opdracht. Voor ons kon dit project alleen maar slagen als we iets authentieks maakten en als we het hart zouden kunnen raken.

Wat we deden

We selecteerden drie spelers van Club Brugge en zochten 3 werkplekken, waar enkel de grote baas wist wat we zouden doen. Aan de collega’s vertelden we dat we een promofilm opnamen, niet gelogen, voor uitzendwerk, niet gelogen, en dat we een stagiaire filmden, eigenlijk ook niet gelogen.
De mensen wisten dus van niks en dat maakt het zo authentiek.

Het eindresultaat

Het was één van onze eerste grote opdrachten, dus we waren des te zenuwachtiger bij de visie. Randstad was fenomenaal tevreden. Ze wilden niks veranderd zien en ze stuurden ons naderhand volgend berichtje: ‘ Zowel Philippe als Eddy zijn heel enthousiast over het filmpje. En de softies, zoals mezelf, die pinken een traantje weg. Het is echt goed en heel mooi.’

randstad
randstad

“Ik ben heel blij dat we dit project samen gedaan hebben en ben heel fier op het resultaat. Van mijn kant bedankt voor deze geweldige samenwerking.”

Ilse Lambeau
Brand Activator, Randstad België