Randstad Young Talents

Randstad is een human resources dienstverlener. Uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen. Ze stellen elke week 30.000 mensen te werk.

young talents
young talents

Vraag van de klant

Randstad wilde hun Young Talents in de kijker zetten, een programma dat studenten de kans geeft om ervaring op te doen in grote bedrijven én misschien wel hun droomjob te vinden net na het afstuderen. De testimonials waren een voltreffer: de getuigenissen ware echt en doorleefd en ze vonden via het web moeiteloos hun weg naar de doelgroep: de studenten.

Wat we deden

We kozen heel bewust voor de testimonial-aanpak: eerlijke portetten van de studenten aan het werk.

We bezochten vier verschillende bedrijven, met telkens enkele bijzondere Young Talents. Elk Young Talent had een ander verhaal. Wij vroegen aan deze jong volwassenen hoe zij bij Randstad terecht kwamen en wat ze van het Young Talents programma vinden. Zo polsten we ook bij hun ‘begeleider’ om te ontdekken wat zij er van vinden. We wilden duidelijk aantonen hoe specifiek Randstad te werk gaat bij elke Young Talent om zo de juiste match te vinden. 

Het eindresultaat

Het eindresultaat was exact wat de klant verwacht had. We creëerden per bedrijf, per verhaal 2 video’s, één korte versie die gemakkelijk op social media te gebruiken was, en eentje die wat langer was, met meer uitleg over het programma. Elke testimonial vertelde een ander verhaal. Elke testimonial toonde duidelijk aan hoe succesvol het Young Talents programma van Randstad is voor zowel de werkgever als de potentiële werknemer.  

young talents
young talents

“..."

...
...