Randstad

Randstad is een human resources dienstverlener. Uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen. Ze stellen elke week 30.000 mensen te werk.
randstad
randstad

Vraag van de klant

Randstad wilde een spot lanceren met als baseline ‘Worden wie je bent’: als je bij Randstad binnenstapt, zal Randstad je helpen worden wie je eigenlijk altijd al diep vanbinnen bent geweest.

De spot mocht 4,5 seconden duren, want hij zou als billboard fungeren voor een tiental televisieprogramma’s op Eén en Canvas. Bijkomend detail: de spots moesten inhoudelijk inspelen op het programma dat er net achter kwam.

Wat we deden

We hebben de baseline uitgepuurd tot op het bot. Want in 4,5 seconden kan je een mooi verhaal vertellen, maar – we moeten eerlijk zijn – echt veel tijd heb je niet. Dus gingen we op zoek naar één beeld. Eén. Eens gevonden, hebben we de grenzen van de techniek opgezocht. Want we moesten het beeld zo trukeren dat twee totaal verschillende opnames heel natuurlijk samenkwamen. In Hollywood is zoiets een makkie, voor ons was het een hele uitdaging. Uiteindelijk hebben we zeven verschillende versies gemaakt.

Het eindresultaat

Het is 1 spot geworden, met 7 verschillende verhaaltjes. Waardoor de spot, die een heel jaar nagenoeg constant loopt, toch altijd een fris nieuw gevoel blijft hebben. De klant was heel tevreden. En wij ook, voor ons was het misschien wel het eerste grote project waar alles zo perfect paste. Gelukkig is het daar niet bij gebleven en hebben we daarmee een standaard kunnen zetten.

randstad
randstad

“Ik ben heel blij dat we dit project samen gedaan hebben en ben heel fier op het resultaat. Van mijn kant bedankt voor deze geweldige samenwerking.”

Ilse Lambeau
Brand Activator, Randstad België